En tryg ramme for jeres barn

Ejby Private Børnehave er både en gammel og en helt ny institution. Gammel, fordi der har været børnehave i huset siden 1973 og ny, fordi den blev privatiseret 1. marts 2012. Det er et sundt hus i børnehøjde, og når man har tre parcelhusgrunde at boltre sig på, så er der også plads til oplevelser og læring udenfor.

Lukning – nej tak!

At Ejby Private Børnehave i dag er privat, skyldes at kommunen – efter 39 år – ønskede at lukke Ejby Børnehave, en elsket og velfungerende daginstitution. Den beslutning var ikke populær blandt forældrene. En gruppe satte sig for at finde ud af, hvad der skulle til for at starte et privat initiativ, og det har bragt os dertil, hvor vi er i dag.

Vores sted

Vi har lavet en børnehave, hvor alle kender alle, og hvor børnene oplever, at der er tid og lyst til at være sammen med dem. Vi styrker børnenes sociale intelligens, og giver dem en indholdsrig hverdag, hvor de stimuleres og udfordres. Hvordan gør vi det?

Læs mere i vores læreplan.

Engagerede medarbejdere

Vores holdning er, at læreplaner skal ud og arbejde. Derfor er det vigtigt for os, at være en stab af medarbejdere, der er engagerede, pædagogisk velfunderede og ikke mindst elsker vores fag (og jeres børn). Vi er et fantastisk hold i Ejby Private Børnehave (når vi selv skal sige det ), der er en god blanding af det hele: En del erfaring, noget nytænkning, en fin portion vildskab og grundig fordybelse.
Mød personalet her.

 

Rul til toppen