Indmeldelsesblanket

Skal dit barn skrives op?

Så skal du lige læse lidt og udfylde et par dokumenter. Vi skal i børnehaven – ligesom alle andre – leve op til de nye regler i EU om databeskyttelse. Derfor skal du nu gøre følgende:

• Læs skrivelsen Oplysningspligt
  • Udfyld Samtykkeerklæringen. (Når du udfylder og indsender Samtykkeerklæringen, erklærer du samtidigt at have læst skrivelsen om Oplysningspligt.)
  • Udfyld Indmeldelsesblanketten
  • Send Samtykkeerklæringen samt indmeldelsesblanketten til os. Enten på mail eller med posten. Du finder kontakt informationer her på siden.

Oplysningspligt1  Samtykkeerklæring  Indmeldelsesblanket

Når du sender blanketterne ind, skal du være opmærksom på, at det ikke sikrer dit barn en plads. Senest 3 en halv måned inden ønsket start, kontakter vi dig, og fortæller om der er plads.

Vil du vide mere om anciennitet og venteliste, er du velkommen til at kontakte os.