Læreplan

Mening med legen

Bliver dit barn passet hos os, kan du være sikker på, at dit barn har en indholdsrig dagligdag med leg og oplevelser. Og der er en mening med det hele.

Vi har en rigtig god, gennemarbejdet læreplan, hvor personalet har sat faglige, pædagogiske vinkler og nuancer på det daglige arbejde.

På denne måde bliver læreplanerne både fyrtårnet, vi styrer efter, lyset, der leder os på vej i dagligdagen og også redskabet til at få øje på, hvad der ligger i farvandet, vi skal udvikle på. Dermed sikrer vi, at alle børn lærer med legen, og at der altid er opfølgning på det enkelte barn.

Vores arbejde med læreplanerne følger et årshjul. Vi arbejder i aldersopdelte grupper med hvert tema i to måneder. Natur og naturfænomener er delt op, så vi har en måned om foråret og en igen om efteråret. De øvrige temaer ligger så vi arbejder med dem i to måneder i træk. Ved begyndelsen af hvert nyt tema forbereder gruppens voksne sig på de temaer og aktiviteter, der skal foregå i løbet af perioden. Det bruger de SMTTE-modellen til.  Den færdige plan hænges op på tavlen i gangen, så alle kan se periodens mål for gruppen, og hvordan vi vil arbejde med det.

Du finder vores læreplan her

Du finder vores årshjul – også kaldt læringstræet her.

laereplan_2016